telma.com.mk - telma.mk |

Last Visited Websites

The following 10 Websites is recently viewed by our visitor.

Latest Analyzed Sites

Our analysis service recently updated the following 10 websites.

Top Sites By Pagerank

The following 10 websites listed by Google Pagerank.

Yes! www.telma.com.mk is ONLINE!

Last Updated 2 months ago

Sponsored Lins

Speed Analysis

Huge partion of visitors of your website are usually in rush and nobody is fond of waiting too much before your website load its content. If your website is slow, you will lose alot of visitors.Your homepage loadtime is 1556ms is is C class speed but almost more than average. You should doing works about performance side. Otherwise visitors will not like to hear about that. Our Speed analyser has shown that www.telma.com.mk is as follows:

Speed: 307ms

307ms

Page Load Time : 1556ms

1556ms

Page Analysis

Page charset is UTF-8.Total keywords are 857.Total links 146, 136 of inbound links and 10 of outbound links of that. Our page analyser has shown that www.telma.com.mk is as follows:

Encoding

Charset of page UTF-8

Keyword Density

Total Keywords 857

Total Links

Inbound links of site 136
Outbound links of site 10

Meta Variables

viewport width=device-width, initial-scale=1.0
Content-Type text/html; charset=utf-8
generator Drupal 7 (http://drupal.org)

Sponsored Lins

Heading Analysis

Total html heads count is 0.Our header analyser has shown that www.telma.com.mk is as follows:

1 Search form
2 ТОП ВЕСТИ
3 МАКЕДОНИЈА
4 Шеснаесетто продолжение на Конститутивната седница
5 Поплавените до Стајковци со петиција бараат да останат во „Сениќ“
6 Голем пожар во центарот на Скопје, изгореа бараките на поранешниот Завод за урбанизам
7 Бужаровска: Никој не може да ја минира работата на СЈО
8 Синдикат на МНР – конкурси за партиски кадри
9 Родители на деца со посебни потреби ноќта ја минаа под отворено небо
10 На конститутивната седница не и се гледа крајот
11 Голем пожар во центарот на Скопје
12 Синдикатот на МНР се сомнева во интерните конкурси
13 Собранието како приказна без крај
14 Еколошки последици ќе предизвика отварањето на рудници во Гевгелија
15 Собраниската седница тапка во место
16 Протест под шатори пред Собрание
17 „Пинг понг“ со жалбите за казните на Јанева и Фетаи
18 МАНУ да истражува што ќе се случи со земјава ако се исселат 160 илјади луѓе во една година
19 Академик Ќулавкова: Очекувам одлучни чекори од СДСМ
20 ЕКОНОМИЈА
21 Надлежните ветуваат дека ќе ја штитат екологијата од рудниците
22 Кризата влијае врз берзата
23 Телеком на новите директори ќе им дава повисоки надоместоци
24 ДЗР: МАПАС исплаќал повисок К-15
25 СВЕТ
26 Нов терористички напад во Париз
27 Новинарите во Европа се изложени на притисок и автоцензура
28 Во Белгија 507 деца биле жртви на сексуална злоупотреба од католички свештеници
29 Британскиот парламент изгласа предвремени избори
30 ЗАБАВА
31 Џорџ Мајкл починал од природна смрт
32 Почна Струмичкиот карневал
33 Адел апсолутна победничка на „Греми“ наградите
34 Почина актерката Деби Рејнолдс ден по смртта на ќерка и Кери Фишер
35 КУЛТУРА
36 Отворен 20 „Скопје филм фестивал“
37 Интервју со добитникот на наградата „Роман на годината“
38 Луан Старова: Политичката криза е резултат на отсуството институционална свест и континуитет
39 Театар во чест на жртвите на тероризмот
40 СПОРТ
41 СПОРТ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

HTTP Header Analysis

Total Http header count is 17.Our HTTP Header analyser has shown that www.telma.com.mk is as it follows:

Server nginx/1.2.6
Date Sat, 22 Apr 2017 04:20:58 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
X-Powered-By PHP/5.3.3-7+squeeze29
X-Drupal-Cache HIT
Etag "1492826438-1"
Content-Language en
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-Generator Drupal 7 (http://drupal.org)
Link <http://www.telma.com.mk/>; rel="canonical",<http://www.telma.com.mk/>; rel="shortlink"
Cache-Control public, max-age=600
Expires Sun, 19 Nov 1978 05:00:00 GMT
Vary Cookie,Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Last-Modified Sat, 22 Apr 2017 02:00:38 GMT

Resource Analysis

Total pieces of resources are 99,total size of resources including html size are 1.3MB.Our resource analyser has shown that www.telma.com.mk is as it follows:

Number of resources

Size of resources

Html size of website 90.1KB
Number of js resources 27
Js resources size 469.1KB
Number of css resources 6
Css resources size 78.7KB
Number of image resources 66
Image resources size 671.9KB

Location Analysis

Our location analyser has shown that www.telma.com.mk is as it follows:

Country : Macedonia

Region : Karpos

Region Code : 41

City : Skopje

Ip Address : 217.16.95.72

Longitude : 21.4314

Latitude : 41.9965

WHOIS Analysis

Our WHOIS analyser has shown that www.telma.com.mk is as it follows:

% Domain Information over Whois protocol
% 
% Whoisd Server Version: 3.9.0
% Timestamp: Fri May 05 12:06:01 2017

domain:    telma.com.mk
registrant:  UNET-R498
admin-c:   UNET-C1806
nsset:    UNET-NS2488
registrar:  UNET-REG
registered:  06.02.2008 13:00:00
changed:   08.04.2015 14:48:32
expire:    06.02.2018

contact:   UNET-R498
org:     ���������� �������������������� ������������������ ���������� ���������������� ������������������������ ��������������
name:     ���������� �������������������� ������������������
address:   ������������ ������������������ ����.51
address:   ������������
address:   1000
address:   MK
phone:    +389.23076677
e-mail:    telma@telma.com.mk
registrar:  UNET-REG
created:   21.05.2014 15:34:04
changed:   08.04.2015 14:57:47

contact:   UNET-C1806
name:     �������������� ��������������������
address:   -
address:   -
address:   -
address:   MK
phone:    +389.72320770
e-mail:    slavica.filipovska@telma.com.mk
registrar:  UNET-REG
created:   08.04.2015 14:48:31

nsset:    UNET-NS2488
nserver:   ns3.on.net.mk 
nserver:   ns2.on.net.mk 
nserver:   ns.on.net.mk 
tech-c:    UNET-C500
registrar:  UNET-REG
created:   08.04.2015 14:48:09

contact:   UNET-C500
name:     ���������� ����������������
address:   -
address:   -
address:   -
address:   MK
phone:    +389.71223720
e-mail:    dimce.slaveski@telma.com.mk
registrar:  UNET-REG
created:   21.05.2014 15:34:02


DNS Analysis

Total dns answers 6.For detailed analysis click me for search in w3lookup.com.Our dns analyser has shown that www.telma.com.mk is as it follows:

DomainTTLClassTypeAnswer
telma.com.mk. 3599 IN SOA ns.on.net.mk. administrator.on.net.mk. 2010052805 900 600 86400 3600
telma.com.mk. 3599 IN NS ns3.on.net.mk.
telma.com.mk. 3599 IN NS ns.on.net.mk.
telma.com.mk. 3599 IN NS ns2.on.net.mk.
telma.com.mk. 3599 IN A 217.16.95.72
telma.com.mk. 3599 IN MX 10 mail.telma.com.mk.

Mistakes

Show All